Здравейте,
като се има в предвид, че имам пълен достъп с КЕП, може ли, чрез елктронните услуги на НАП да се разпечатат по някакъв начин подаваните дневници по ДДС?
Бившата счетоводителка категорично отказва да даде на фирмата документите от всякакъв род - СД, Дневници по ДДС, ГДД, Оборотни ведомости, Ведомости за заплати и за каквото се сетите още, с нееднократното обяснение пред собственика, че "Ако ти е кадърна счетоводителката дет си я зел, всичко може да се изкара от НАП, нали съм го подала там..."
И така...изнамерихме си оборотна ведомост към 31.12.13г. от Банката кредитор на фирмата, вземанията и задълженията от клиенти и доставчици също от Банката кредитор, заверено копие от ГФО от НСИ, заверено копие на ГДД от НАП, по образците 1 и 6 , които виждам от Е-услуги, възстанових ведомостите за заплати за 2 години назад, дублирахме обр.6 за 2013г. на СОЛ, защото ни отказа информация дали е подаден, оказа се, че да /на хартиен носител, както и ГДД/, но това вече си го оправихме, Справките декларации по ДДС за 2 години разпечатах от НАП, чрез Е-услуги, НО моята кадърност стига дотук и не мога да разпечатам от НАП подаваните дневници по ДДС, а въпросната особа продължава упорито да отказва да ги даде със същото обяснение:  "щом е толкоз кадърна да си ги извади от НАП, аз съм ги подала там"...Та ако някой може и знае откъде да си ги "извадя" от НАП, моля да ми помогне! И дали от НАП биха ги предоставили, ако се подаде Искане за издаване на документ?